Torrsugning Uppsala

Effektivt vid renovering och sanering

Torrsugning

Torrsugning - oumbärlig hjälp vid byggprojektet

Enkelt förklarat är en torrsugare en jättelik dammsugare som används för att tömma stora utrymmen på överblivet material. Det kan handla om att ta hand om isolering, material och annat skräp vid en renovering eller sanering. I trånga utrymmen som vindsutrymmen och liknande har metoden med torrsugning sparat många ryggar.

Våra sugbilar är mycket kraftiga och suger upp i princip allt och samlar det i ett slutet system. Torrsugning är också en effektiv metod där det är svårt att komma åt, som till exempel på platser där grävmaskiner och andra stora maskiner inte kommer åt.

Isolering, krossad betong, makadam, sand och grus är inget problem för våra torrsugare. För att inte tala om miljöfarliga ämnen som asbest och liknande är torrsugning ett måste. Allt samlas i våra sugbilar för vidare transport för deponering eller återvinning.

Vi står redo med våra sugbilar för alla som behöver det.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med ditt byggprojekt!

insidan av en slang

Kompetens och erfarenhet 

Vi har arbetat med fastighets- och skadeservice sedan 1999. Detta har gett oss ovärderlig erfarenhet och kunskap inom fastigheter, sanering, renovering och andra byggprojekt. Vi är fullt medvetna om vikten av god planering, öppen dialog med kunden och noggrannhet i våra projekt. Detta är A och O för slutresultatet och att kunden ska bli nöjd. Vi tar oss ann små och stora uppdrag med samma personliga engagemang.

ROT-avdrag

För våra privatkunder som behöver hjälp med torrsugning eller någon annan av våra tjänster så är dessa godkända att göra skattereduktion på. Säg bara till så hjälper vi till med alla administration som krävs. Då betalar du bara 70% på arbetskostnaden. Du har rätt att dra av upp till 50 000 kr på ett år och det kan utnyttjas av flera vuxna i hushållet. Kravet är att du betalar skatt i Sverige.

 

 

Effektivt med torrsugning